Το πρώτο τεύχος του Cabana Mare Chania Magazine (CMC Mag) κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μια ομαδική δουλειά, με πολύ κέφι και με μοναδικό σκοπό να προσφέρει και όχι να κερδίσει είναι στα χέρια σας και στις οθόνες σας (http://cabanamarechania.gr/en/magazine

Μπορείτε να το ξεφυλίσσετε μέσα στο site μας και φυσικά να μας πείτε τη γνώμη σας! 

 

Crying is for plain women. Pretty women go for shopping. 

Oscar Wilde

Επηρεασμένοι από αυτό το απόφθεγμα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα για τα ψώνια της παραλίας! Ανάλαφρα ρούχα, μοναδικά μαγιό, αντηλιακά και προϊόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος καθώς και άκρως καλοκαιρινά αξεσουάρ παραλίας θα τα βρείτε στο κατάστημα του Cabana Mare. Και για όσους θέλουν να «κρατήσουν» ζωντανές τις αναμνήσεις τους από το Cabana Mare δημιουργήσαμε τη δική μας collection από t-shirts και σορτσάκια.

Μπορεί ο ναργιλές να είναι ασιατικής επινόησης, όμως και στην Ελλάδα έχει το δικό του κοινό!

Για τους φανατικούς λοιπόν του «σπορ» αυτού, δημιουργήσαμε έναν χώρο μέσα στο Cabana Mare με άρωμα και φινέτσα Ανατολής! Ο χώρος αυτός λειτουργεί όλες τις ώρες της ημέρας και σας φιλοξενεί με μοναδική εξυπηρέτηση. Επιλέξτε την αγαπημένη σας γεύση και ταξιδέψτε με ανατολίτικα αρώματα.